Anna Kijak – Directeur

Ania heeft haar lerarenopleiding Engels afgerond aan de Universiteit van Wrocław. Vervolgens behaalde ze haar graad in Engelse taalkunde aan de Universiteit van Utrecht en voltooide ze haar doctoraat in taalkunde aan het Institute of Linguistics Uil-OTS aan de Universiteit van Utrecht. Haar specialisatiegebied omvat het aanleren van vreemde talen en fonologie. Ze heeft gewerkt als onderzoeker en docent aan dezelfde universiteit. Momenteel is ze betrokken bij verschillende projecten op het gebied van tweetaligheid, het aanleren van vreemde talen en multiculturalisme. Ze voegde zich eerst bij de Poolse school als moeder van tweetalige kinderen, werd vervolgens lerares voor kinderen van 6-8 jaar en is sinds de herfst van 2018 de directeur van de school.

Kasia Serafin-l’Abee – Adjunct-directeur

Kasia heeft haar opleiding aan de faculteit Chemische Technologie aan de Technische Universiteit van Wrocław afgerond, met als specialisatie Materiaalkunde. Haar masterproefschrift heeft ze geschreven aan de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Momenteel geeft ze leiding aan een team van verschillende ingenieurs en specialisten op het gebied van leveranciersrelaties en is ze thuis moeder van twee tweetalige kinderen. Ze trad aanvankelijk toe tot de school als moeder en sinds 2018 vervult ze de functie van adjunct-directeur.

Justyna Moesman – Penningmeester

Justyna heeft haar masterdiploma in Engelse taalkunde behaald aan de Universiteit van Warschau. In 2013 verhuisde ze naar Nederland, waar ze een carrière opbouwde in marketing, verkoop en teammanagement. Justyna is gepassioneerd in projectmanagement en heeft uitstekende organisatorische vaardigheden. Sinds 2022, toen haar zoon begon met zijn studie aan de Poolse School, is Justyna ook lid geworden van het team als penningmeester van de school.